neděle 19. října 2014

Těžba

Ve třetí beta verzi budeme moci poprvé vyzkoušet své průzkumné dovednosti a vydělat tak nějaké kredity těžbou nerostů.

Mléčná dráha může být štědrá, stejně jako je nádherná. V procesech, které formovali naší galaxii, vzniklo mnoho druhů železných rud a minerálů uvolněných z některých hvězdných těles.

28. října máte možnost začít vydělávat těžbou. Budete k tomu potřebovat dvě vybavení – těžební laser (Mining Laser) a odsávač (Extraction Module). Po naskenování na přítomnost cenného materiálu se budete moci pustit do práce s laserem. Tím se oddělí kusy skály, které můžete skenovat a poté ty cenné z nich naložit nákladní lopatkou. Jakmile jsou kameny bezpečně na palubě, váš odsávač z nich oddělí veškerý cenný obsah. Existuje mnoho asteroidů s různým složením, a dokonce i v prstencích a pásech je materiál pro zaplnění vašeho nákladového prostoru.

V hustě obývaných prostorách, následovaný mnoha dalšími, bude pravděpodobnost nálezu velmi nízká. Pouze při průzkumu vzdálených a neprobádaných území máte šanci nalézt opravdový poklad.

Dokážete ukrýt vaše bohaté nálezy před cizíma očima? Dokážete zabránit ostatním, aby nevytěžili vámi nalezenou rudu? Počkejme si do 28. října, kdy to všechno zjistíme...

Žádné komentáře:

Okomentovat